Route 66 Planner van Martine Piket ligt in de (online) boekhandel!

Vanaf vandaag ligt Route 66 Planner in de boekhandel! Bijgaand het persbericht dat ik naar verschillende media heb gestuurd.

Persbericht – voor onmiddellijke publicatie

‘Route 66 Planner’: Een nieuw boek van Martine Piket

Route 66 Planner is een overzichtelijke reisgids waarmee je zonder je te hoeven haasten Route 66 in 14 dagen kunt rijden, van Chicago naar Santa Monica. Tijdens je ca. 3945 kilometer lange road trip zie je alle highlights van The Mother Road, variërend van de Launching Pad Drive-In in Wilmington en het Blue Swallow Motel in Tucumcari tot de Cadillac Ranch in Amarillo en het Route 66 End of Trail Sign op de pier van Santa Monica. Daarnaast wijst dit zeer praktische boek je de weg als je tijdens je route kleine uitstapjes wil maken, bijvoorbeeld naar het Grand Canyon National Park. Je hoeft tijdens het rijden van Route 66 beslist niet doorlopend op de wegenkaart te kijken, want in deze gids worden per dag alle bestemmingen getoond in een lijstje, zodat je ze eenvoudig kan invoeren op je navigator. Wil je langer of korter dan 14 dagen over Route 66 doen, dan is dat ook geen probleem want de gids geeft je alle vrijheid om deze legendarische tocht te plannen zoals jij dat wil. De Route 66 Planner barst bovendien van de prachtige kleurenfoto’s die je alvast in de stemming brengen en je inspiratie geven voor een vakantie die voor de rest van je leven in je geheugen gegrift zal staan.

‘Route 66 Planner’ (114 pagina’s, ISBN: 9789402175745) is gepubliceerd via het self-publishingplatform Brave New Books. Het boek is te koop bij Bol.com. Prijs: €27,18 (paperback) of €7,95 (e-book).

Over Martine Piket

Martine Piket (1967) is een ervaren reiziger die gek is op road trips. Het was een lang gekoesterde wens van haar om Route 66 van het begin tot het eind te rijden, in 2017 heeft zij dan ook uiteindelijk de stoute schoenen aangetrokken en is de autorit in haar eentje gaan maken. Wat zij tijdens de voorbereidingen van en gedurende haar reis heel erg miste was een praktische Nederlandstalige gids voor de ‘gewone vakantieganger’, waarin alleen alle belangrijkste bezienswaardigheden staan. Ze moest zich behelpen met Engelstalige reisgidsen die voor echte Route 66-fanaten waren geschreven en zo gedetailleerd waren dat je daardoor de indruk kreeg dat Route 66 rijden iets is wat je alleen na je pensioen of tijdens een sabbatical kunt doen. Bovendien waren deze gidsen alleen te gebruiken in combinatie met gedetailleerde wegenkaarten, niet met een navigator. Het was dus de hoogste tijd voor een Route 66 reisgids die in deze behoeften voorziet, en zo werd Route 66 Planner geboren.

Over Brave New Books

Brave New Books is een self-publishingplatform dat iedere schrijver in staat stelt om op een professionele wijze zelf een boek uit te geven. Brave New Books is een initiatief van Singel Uitgevers, bol.com en Mijnbestseller.nl. Zie voor meer informatie http://www.bravenewbooks.nl.

2 gedachtes over “Route 66 Planner van Martine Piket ligt in de (online) boekhandel!

    • M. zegt:

      Beste Teun, dank voor je berichtje – goeie vraag! De prijs wordt bepaald door de uitgever, hier heb ik helaas geen invloed op. Dat het boekje zo duur is heeft mede te maken met het feit dat het full-color is afgedrukt. Een zwart-wit uitgave zou wat goedkoper zijn geweest, maar de vele kleurenfoto’s dragen enorm bij aan de voorpret! Mocht je liever niet zoveel geld uitgeven dan kun je ook de e-book versie kopen, deze kun je uitprinten als PDF (let wel, het e-book bevat geen foto’s).

      Like

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s