Route 66 nieuws

Als je bijna zover bent om Route 66 te gaan rijden wil je natuurlijk op de hoogte zijn van de laatste updates… maar waar vind je die? Bijgaand een overzicht van websites waar je Route 66 nieuws kunt vinden:

  • Route 66 News is een Amerikaanse website die goed op de hoogte is van wat er allemaal op en langs Route 66 gebeurt. Bijna elke week worden er een paar berichtjes geplaatst. Niet alle nieuws-items zijn even nieuwswaardig, maar je krijgt wel een goede indruk van met hoeveel liefde en aandacht Route 66 door bewoners en fans onderhouden wordt.
  • De National Park Service in Amerika heeft een heuse Route 66 Program Office, welke als taak de wegen die samen Route 66 vormen te onderhouden en conserveren voor toekomstige generaties. Op deze website staan de meest actuele projecten beschreven, en daarnaast kun je per staat naar allerlei soorten informatie zoeken.
  • Op de website Research Route 66 staat niet zozeer nieuws over Route 66, maar desalniettemin is het leuk er even rond te neuzen want hier vind je een enorme verzameling memorabilia, geschiedenis en wetenswaardigheden over Route 66, en de informatie wordt ook regelmatig aangevuld.